Meniu
Cosul tau

Brauri medicinale

Brauri medicinale pentru dureri de spate. Brau medicinal de spate elastic cu copca si arici. 
Brauri medicinale pentru dureri de spate. Brau medicinal de spate elastic cu copca si arici. 
Brau medicinal cu arici. Aceasta banda medicinala speciala este ideala pentru incalzirea lombara pe timp de iarna, pentru durerile de spate, pentru perioadele de convalescenta postoperatorii cum ar fi operatia de cezariana. Poate fi utilizat atunci cand desfasurati activitati fizice solicitante..
37,00lei Fără TVA:37,00lei
Brau medicinal cu copca reprezinta o banda medicinala speciala, ideala pentru incalzirea lombara pe timp de iarna, pentru durerile de spate, pentru perioadele de convalescenta postoperatorii, cum ar fi operatia de cezariana la femei.        ..
38,00lei Fără TVA:38,00lei
Nu ai timp sa te duci la sala? De acum nu mai este o problema! Avem o solutie excelenta pentru tine! Nimeni nu trebuie sa stie ca ai cativa centimetri in plus in talie, de aceea compania Mitex a creat o noua linie de lenjerie intima pentru barbati, care te ajuta sa scapi de griji si sa ai intr-o cli..
226,00lei Fără TVA:226,00lei
Nu ai timp sa te duci la sala? De acum nu mai este o problema! Avem o solutie excelenta pentru tine! Nimeni nu trebuie sa stie ca ai cativa centimetri in plus in talie, de aceea Compania Mitex a creat o noua linie de lenjerie intima pentru barbati, care te ajuta sa scapi de griji si sa ai intr-o cli..
234,00lei Fără TVA:234,00lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies
AW-834652194